O nouă tabletă cu telefon integrat - TransPhone, direct din China!

2.767 ori
<b>O nouă tabletă cu telefon integrat - TransPhone, direct din China!</b>După Asus Padfone, tableta care integrează un smartphone și care a debutat la Computex 2011, este rândul unui terminal similar să sosească din China. Este vorba despre TransPhone, pe care îl puteți admira mai jos, un nou hibrid dintre smartphone...

După Asus Padfone, tableta care integrează un smartphone și care a debutat la Computex 2011, este rândul unui terminal similar să sosească din China. Este vorba despre TransPhone, pe care îl puteți admira mai jos, un nou hibrid dintre smartphone și tabletă.

Din păcate TransPhone este doar în faza de prototip, deci nu îl vom vedea prea curând în magazine. Cu nici un an în urmă, webul abunda de concepte de tablete cu telefoane integrate precum componentele modulare. Ei bine la începutul acestui an Motorola Atrix și al său lapdock ne-au dus mai aproape de acest design și acum PadFone a transformat conceptul în realitate.

O nouă tabletă cu telefon integrat - TransPhone, direct din China!

TransPhone ar putea reprezenta o alternativă mai ieftină la terminalul Asus, iar creatorii săi, China Union Branch reprezintă o uniune de ingineri, designeri și producători de telefoane din China. Avem de-a face cu un panou de display cu un smartphone integrat în partea sa din spate. Există și o nișă în care se va integra un headset Bluetooth, iar dotările acestui terminal includ porturi HDMI și USB. Smartphone-ul este o unitate Android cu procesor dual core Qualcomm de 1.2GHz.

Mai multe informații despre acest prototip aflăm când și dacă el va deveni realitate.

O nouă tabletă cu telefon integrat - TransPhone, direct din China!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×