Nokia C2-06 Touch and Type - telefon dual-sim Într-o scăpare oficială

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.368 ori
<b>Nokia C2-06 Touch and Type - telefon dual-sim Într-o scăpare oficială</b>Seria Touch and Type de la Nokia nu avea până acuma un dual-sim și se pare că C2-06 va face această trecere în nișa adresată celor care folosesc telefonul în mod deosebit pe partea de apeluri și mesaje în rețele diferite. în primul rând nu...

Seria Touch and Type de la Nokia nu avea până acuma un dual-sim și se pare că C2-06 va face această trecere în nișa adresată celor care folosesc telefonul în mod deosebit pe partea de apeluri și mesaje în rețele diferite. în primul rând nu avem o confirmare oficială a Nokia C2-06 ci o imagine postată pe blogul oficial al Nokia atunci când se relata despre trecerea browserului OVI la arhitectura IPv6.

Denumirea nu este întru totul clară. Unele surse îl numesc Nokia C2-02. Au mai circulat o serie de imagini cu Nokia C2-06 și părea a fi un model abandonat, dar uite că acum avem un fel de confirmare că acesta există.

Se prea poate să fie o mișcare de PR a companiei finlandeze ce vrea să atragă atenția presei de specialitate asupra modelului ce cu siguranță va sosi în această vară pe piață.

Am testat două modele din seria Touch and Type: Nokia C3-01 și X3-02 și pot spune că impresionează prin dotările oferite raportat la prețul de achiziție. Bateria oferă o autonomie de top, iar la nivel de finisare nu există puncte slabe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×