HTC confirma faptul ca 2 - 3 terminale Android vor fi lansate in 2008

874 ori
<b>HTC confirma faptul ca 2 - 3 terminale Android vor fi lansate in 2008</b>DigiTimes ne informeaza ca HTC si-a anuntat planurile pentru anul urmator, acestea incluzand lansarea a 2-3 terminale Android, desi nu se cunosc prea multe detalii despre acestea la ora actuala: CEO-ul companiei HTC a facut afirmatii in acest sens, cu o...

DigiTimes ne informeaza ca HTC si-a anuntat planurile pentru anul urmator, acestea incluzand lansarea a 2-3 terminale Android, desi nu se cunosc prea multe detalii despre acestea la ora actuala:

CEO-ul companiei HTC a facut afirmatii in acest sens, cu o saptamana in urma in timp ce se intalnea cu analisti ai firmelor straine de investitii din Taiwan. Producatorul de terminale mobile a anuntat de asemenea ca se asteapta ca veniturile sa creasca cu mai mult de 20% pe an, cel putin in 2008. Alte revelatii marca HTC pentru 2008 sunt lansarea unei solutii non-Qualcomm 3G plus o interfata noua, care se zvoneste ca ar mai buna decat ceea ce poate tehnologia TouchFlo la ora actuala.

Sa fie oare telefoanele mentionate anterior variante ale mult-asteptatului Google Phone? Cel putin stim ca acestea vor beneficia de super-platforma Android, care la acel moment va fi, daca nu finalizata, macar dezvoltata indeajuns pentru a indeplini orice nevoie a utilizatorului. Asteptam totusi si o miscare din partea celor de la Samsung, cel de-al doilea presupus producator al lui Google Phone, sau cel putin asa parea compania, cu o luna in urma. Orice anunt al companiei facut in aceasta perioada, capata imediat suspiciunea ca este de fapt un semn ca Google Phone urmeaza sa fie lansat intr-un viitor apropiat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×