HTC confirma faptul ca 2 - 3 terminale Android vor fi lansate in 2008

Autor:  | Publicat în:  HTC 830 ori
<b>HTC confirma faptul ca 2 - 3 terminale Android vor fi lansate in 2008</b>DigiTimes ne informeaza ca HTC si-a anuntat planurile pentru anul urmator, acestea incluzand lansarea a 2-3 terminale Android, desi nu se cunosc prea multe detalii despre acestea la ora actuala: CEO-ul companiei HTC a facut afirmatii in acest sens, cu o...

DigiTimes ne informeaza ca HTC si-a anuntat planurile pentru anul urmator, acestea incluzand lansarea a 2-3 terminale Android, desi nu se cunosc prea multe detalii despre acestea la ora actuala:

CEO-ul companiei HTC a facut afirmatii in acest sens, cu o saptamana in urma in timp ce se intalnea cu analisti ai firmelor straine de investitii din Taiwan. Producatorul de terminale mobile a anuntat de asemenea ca se asteapta ca veniturile sa creasca cu mai mult de 20% pe an, cel putin in 2008. Alte revelatii marca HTC pentru 2008 sunt lansarea unei solutii non-Qualcomm 3G plus o interfata noua, care se zvoneste ca ar mai buna decat ceea ce poate tehnologia TouchFlo la ora actuala.

Sa fie oare telefoanele mentionate anterior variante ale mult-asteptatului Google Phone? Cel putin stim ca acestea vor beneficia de super-platforma Android, care la acel moment va fi, daca nu finalizata, macar dezvoltata indeajuns pentru a indeplini orice nevoie a utilizatorului. Asteptam totusi si o miscare din partea celor de la Samsung, cel de-al doilea presupus producator al lui Google Phone, sau cel putin asa parea compania, cu o luna in urma. Orice anunt al companiei facut in aceasta perioada, capata imediat suspiciunea ca este de fapt un semn ca Google Phone urmeaza sa fie lansat intr-un viitor apropiat.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×