S-a lansat upgrade-ul pentru Nokia PC Suite, versiunea 6.85

2.366 ori
<b>S-a lansat upgrade-ul pentru Nokia PC Suite, versiunea 6.85</b>Se pare ca Nokia a pregatit deja versiunea 6.85.11.1 a lui PC Suite pentru lansarea oficiala, aducand cu sine o serie de imbunatatiri majore ale softurilor. Primul lucru pe care il veti observa atunci cand rulati Nokia Pc Suite 6.85 este noua bara...

Se pare ca Nokia a pregatit deja versiunea 6.85.11.1 a lui PC Suite pentru lansarea oficiala, aducand cu sine o serie de imbunatatiri majore ale softurilor.

Primul lucru pe care il veti observa atunci cand rulati Nokia Pc Suite 6.85 este noua bara laterala... Partea superioara a acesteia include o aplicatie utila care va va permite sa dati drag & drop oricarui fisier de pe PC pe telefonul dumneavoastra Nokia. Procesul functioneaza atat in cazul fisierelor imagine, MP3, cat si video, iar Nokia PC Suite reuseste chiar sa citeasca si formatul MP4. Pe langa functia mentionata anterior,upgrade-ul soseste dotat cu o fereastra de preview a mesajelor, care afisaza cele mai noi SMS-uri.

Aceasta poate fi minimalizata si pusa intr-o  bara de mici dimensiuni, eliberand spatiu pentru restul aplicatiilor care vor fi dezvoltate mai tarziu. In cele din urma, o noua optiune "Setari" si-a facut aparitia in meniu. In cadrul acesteia puteti seta parametri conversiei audio/video, dar puteti si specifica locatii standard pentru salvarea datelor, muzicii, clipurilor video si aplicatiilor pe terminalul Nokia. Desi upgrade-ul nu este disponibil pe pagina oficiala PC Suite, il puteti gasi accesand adresa urmatoare:  http://nds1.nokia.com/N....PC_Suite.exe, dar va trebui sa tineti cont ca fisierul are 25.8MB si este un .exe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×