Telefonul Mouse arata adorabil

981 ori
<b>Telefonul Mouse arata adorabil</b>MousePhone este cel mai nou membru al familiei de terminale combo - mouse-telefon si se pare ca avem de-a face cu un gadget ultra-ergonomic dotat cu un design atragator si culori inspirate. Ca mouse, avem in fata un gadget dotat cu un senzor optic de 800...

MousePhone este cel mai nou membru al familiei de terminale combo - mouse-telefon si se pare ca avem de-a face cu un gadget ultra-ergonomic dotat cu un design atragator si culori inspirate.

Ca mouse, avem in fata un gadget dotat cu un senzor optic de 800 DPI, iar ca handset VoIP, putem folosi terminalul impreuna cu un microfon si un difuzor. Handsetul include un sistem de control al volumului, un display OLED si un keypad. MousePhone recunoaste automat instantele in care va trebui sa poarte rolul de mouse si cele in care va primi rolul de telefon. In cazul in care acest lucru nu se intampla, exista intotdeauna un buton care va va permite sa schimbati modul de functionare al terminalului.

Trendul catre care ne indreptam pare evident de 2-3 ani deja, de vreme ce orice gadget si terminal, cat de mic a ajuns sa fie inclus intr-un telefon mobil. Vedem acum pe piata combo-uri telefon-mouse, handseturi dotate cu proiectoare, telefoane cu joystickuri incluse, terminale mobile cu functie de soc electric pentru raufacatori si multe multe altele. Ne intrebam totusi care este utilitatea unui astfel de telefon-mouse? Nu am putea pur si simplu sa folosim un telefon dotat cu touchpad de mari dimensiuni si Bluetooth in rol de mouse?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×