HTC dată În judecată de Immersion pentru brevete ale tehnologiei touch; Samsung e eminența cenușie?

1.020 ori
<b>HTC dată În judecată de Immersion pentru brevete ale tehnologiei touch; Samsung e eminența cenușie?</b>La prima vedere aș fi zis că procesul dintre Immersion și HTC este unul oarecare, dar atunci când ai datele problemei lucrurile stau altfel. Aflați că Immersion este lider pe zona de tehnologie touch și feedback, iar compania vrea despăgubiri...

La prima vedere aș fi zis că procesul dintre Immersion și HTC este unul oarecare, dar atunci când ai datele problemei lucrurile stau altfel. Aflați că Immersion este lider pe zona de tehnologie touch și feedback, iar compania vrea despăgubiri pentru încălcarea brevetelor sale.

Lucrurile devin interesante atunci cand descoperim că Samsung are un contract cu Immersion și că aceste companii se înțeleg tare bine, ba chiar Samsung are și acțiuni acolo. Dacă în urmă cu câțiva ani partenerii hardware care fabricau terminale Android făceau front comun în fața lui iOS, acum prieteniile au dispărut și Samsung nu pare a ezita să atace HTC, fie și voalat. Revenind la procesul Immersion contra HTC, acesta va avea un verdict de abia în octombrie.

Immersion dorește ca HTC să aibă interdicție la importul în SUA pentru terminalele care încalcă brevetele sale. Firma care atacă HTC are nu mai puțin de 1300 de brevete disponibile sau în curs de aprobare, atât în SUA, cât și în alte țări. și anul trecut HTC a avut probleme cu terminalele sale blocate în vamă SUA, iar acum se prefigurează un nou scandal... Va fi HTC One afectat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×