Samsung pregătește terenul pentru Galaxy S IV cu un flash mob În New York (Video)

1.166 ori
<b>Samsung pregătește terenul pentru Galaxy S IV cu un flash mob În New York (Video)</b>Mâine seară, dacă nu aveți somn atunci aveți o lansare a lui Samsung Galaxy S IV, difuzată live din New York pe YouTube. Până atunci avem promovarea de ultimă oră, de această dată prin intermediul unor domni la costum care fac un flash mob....

Mâine seară, dacă nu aveți somn atunci aveți o lansare a lui Samsung Galaxy S IV, difuzată live din New York pe YouTube. Până atunci avem promovarea de ultimă oră, de această dată prin intermediul unor domni la costum care fac un flash mob.

Datele problemei sunt următoarele: următorul Galaxy S se lansează pe 14 martie la ora 19:00, ora locală în New York. La noi va fi ora 01:00 a zilei de 15 martie de fapt (confirmat și de Samsung România). Așteptarea e mai mare ca oricând, iar Times Square, locul debutului a fost împânzit cu afișe discrete, cu un 4 mare inscripționat pe ele. Cineva nefamiliarizat cu peisajul tehnologiei moderne ar putea crede că e și un teaser la PlayStation 4. Sunt gata să pariez pe un show de anvergură pentru mâine seară și va fi sigur inclus și un concert.

Anul trecut am avut un eveniment londonez de debut al lui Galaxy S III cu o orchestră filarmonica. Mă întreb cine va cânta pentru Galaxy S IV, de vreme ce Black Eyed Peas sunt asociați cu Intel, Alicia Keys e cu BlackBerry, Nicky Minaj tine concerte pentru Nokia Lumia, iar Foo Fighters s-au dat cu Apple anul trecut. Ca o paranteză vă fac o provocare! Ce telefon apare de cele mai multe ori în clipul de mai jos? :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×