HTC Desire 10 Lifestyle trece prin testul AnTuTu şi primeşte şi un prim preţ, de doar 200 de dolari

1.084 ori
<b>HTC Desire 10 Lifestyle trece prin testul AnTuTu şi primeşte şi un prim preţ, de doar 200 de dolari</b>Smartphone-ul HTC Desire 10 Lifestyle își face astăzi apariția în baza de date a testului benchmark AnTuTu, aplicație ce ne dezvăluie că într-adevăr vom avea de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 la interior, chip destul de vechi ce îl vedeam

Veşti bune azi pentru cei care au îndrăgit din prima designul lui HTC Desire 10 Lifestyle, după scăpările de pe web. Se pare că terminalul va avea un preţ foarte accesibil, dar aceasta nu e singură informaţie despre device, pentru că a apărut şi un rezultat în benchmarkul AnTuTu pentru noul telefon.

HTC Desire 10 Lifestyle AnTuTu

HTC Desire 10 Lifestyle se vrea a fi o variantă de buget a lui HTC 10, iar zvonurile vorbesc despre un procesor quad core Snapdragon 400 la bord. Ei bine, AnTuTu listează acest model cu un ecran HD fără a menţiona diagonala, plus 2 GB RAM, 32 GB stocare şi cu adevărat un CPU Snapdragon 400 + GPU Adreno 305. Această alegere va dezamăgi multă lume, chipsetul fiind destul de vechi şi inclus pe modele ca LG AKA spre exemplu.

În schimb camera sună bine, cu o rezoluţie de 13 megapixeli, iar cea frontală va avea 5 MP. Terminalul rulează Android 6.0.1 Marshmallow, dar ar putea totuşi debuta cu Nougat, cu HTC Sense cel mai nou aplicat peste. În ce priveşte designul, acest handset ar trebui să aibă 3 butoane capacitive sub eran, un scanner de amprente în spate şi toate butoanele fizice în dreapta.

Aşteptaţi-vă şi la acustica BoomSound HiFi, iar pentru pesimişti, "Snapdragon 400" poate însemna seria şi nu modelul, deci poate fi un Snapdragon 430 sau 435.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×