UMi Max promite o autonomie de excepție grație bateriei sale de 4000 mAh; telefon ce costă doar 139.99 dolari!

1.063 ori
<b>UMi Max promite o autonomie de excepție grație bateriei sale de 4000 mAh; telefon ce costă doar 139.99 dolari!</b>Pe data de 19 august compania chineză UMi anunța lansarea oficială a smartphone-ului Max - terminal metalic cu dotări upper mid-range ce vine la precomandă pentru un preț de doar 139.99 dolari. Acest dispozitiv se poate lăuda cu un pahcet hardware comple

Chiar în urmă cu o săptămână compania chineză UMi anunța lansarea modelului Max, un phablet metalic cu preț de doar 139.99 dolari ce reprezintă cu siguranță o alternativă numai bună de luat în calcul pentru cei al căror buget este limitat. Dotarea, sau mai bine zis componenta aflată în prim plan care ne îndeamnă și mai mult către achiziție este bateria de 4000 mAh - unitate ce ne promite până la 2 zile de autonomie într-un regim normal de funcționare.

UMi Max

Până când vor fi realizate și primele teste, nu putem decât presupune că bateria generoasă de la pachet se va comporta de minune chiar și în rândul utilizatorilor heavy-user ce stau câteva ore bune pe net, în sesiuni de gaming sau vizionând materiale video. Punem la socoteală și faptul că pachetul hardware al dispozitivului nu este deloc rău pentru categoria de preț în care se află.

UMi Max

Vorbim aici despre un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, despre un procesor octa-core MediaTek Helio P10 și despre un chip de 3 GB memorie RAM. Alături regăsim o cameră foto principală Panasonic de 13 megapixeli cu bliț dual-tone, un senzor selfie de 5 megapixeli, 16 GB de stocare internă, cât și un slot microSD. Pe deasupra, primim în cazul de față și un scanner de amprente, respectiv un port USB Type-C pentru o încărcare și o sincronizare a datelor mai rapidă.

Pentru suma de doar 139.99 dolari, trebuie să recunoaștem că UMi Max este un smartphone cu adevărat atractiv, unul ce nu va face o gaură în bugetul potențialilor utilizatori și care va oferi o experiență de utilizare superioară. Îl puteți comanda doar până pe data de 31 august la prețul aici menționat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×