HTC Desire 8 apare Într-o imagine oficială, arată excelent

1.634 ori
<b>HTC Desire 8 apare Într-o imagine oficială, arată excelent</b>Se pare că HTC are planuri mari și pentru segmentul midrange și low end în acest an, după declarațiile curajoase ale oficialilor săi din ultima vreme. Ei bine astăzi vedem un midrange foarte arătos, modelul HTC Desire 8, care a apărut într-o...

Se pare că HTC are planuri mari și pentru segmentul midrange și low end în acest an, după declarațiile curajoase ale oficialilor săi din ultima vreme. Ei bine astăzi vedem un midrange foarte arătos, modelul HTC Desire 8, care a apărut într-o primă imagine oficială pe Engadget.

Ei afirmă că au primit-o de la o sursă de încredere, garantând astfel autenticitatea sa. Acest telefon midrange va fi un dual SIM cu un display de 5.5 inch cu rezoluție necunoscută, probabil HD sau qHD în cel mai rău caz. Acesta va fi cel mai mare telefon HTC no flagship de la Desire 700 încoace. în spate vom avea o cameră de 13 megapixeli, iar în zona frontală una de 5 MP cu funcții de înfrumusețare a tenului.

Ce lipsește din această randare e seria de butoane capacitive sau virtuale pe care trebuie să le aibă de obicei un handset Android. Putem specula că acest terminal are un corp din plastic și aflăm că el va fi disponibil pe alb, roșu, galben, portocaliu și cyan. Designul include difuzoare frontale, iar zvonurile afirmă că terminalul va debuta în martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×