HTC Desire 2 din nou În imagini, cu design unibody și Android 2.2.1

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.644 ori
<b>HTC Desire 2 din nou În imagini, cu design unibody și Android 2.2.1</b>Ceea ce ne noi presupunem că va fi HTC Desire 2 și-a făcut recent apariția într-o nouă imagine, pe care o puteți vedea mai jos. Acest terminal misterios nu a fost confirmat sau anunțat încă, dar avem o bănuială că el va face senzație la...

Ceea ce ne noi presupunem că va fi HTC Desire 2 și-a făcut recent apariția într-o nouă imagine, pe care o puteți vedea mai jos. Acest terminal misterios nu a fost confirmat sau anunțat încă, dar avem o bănuială că el va face senzație la Mobile World Congress 2011, eveniment care debutează săptămâna viitoare.

Observați că handsetul folosește interfața HTC Sense, iar informațiile disponibile în acest moment indică faptul că el va rula Android 2.2.1, în vreme ce designul sau este faimosul unibody. Acest design a fost foarte apreciat pe modele ca HTC Legend, iar dacă vă face curioși imaginea aflați că ea vine din țara-mamă HTC, Taiwan.

De această dată descoperim și un nume de cod pentru telefon și anume Saga, iar sursa scăpării afirmă că terminalul este la fel de gros ca modelul HTC 7 Mozart și că Legend. Să fie acesta un urmaș al lui HTC Desire, așa cum am speculat anterior sau un urmaș petru Legend?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×