LG Optimus 2X Își prezintă funcția HDMI out În acțiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.330 ori
<b>LG Optimus 2X Își prezintă funcția HDMI out În acțiune (Video)</b>Cei de la Phone Arena au efectuat o serie de teste pe primul telefon dual core disponibil în Europa. Este vorba evident despre LG Optimus 2X, despre care am tot auzit vorbindu-se în ultima vreme, după prezentarea sa de la CES. Ne așteptăm ca...

Cei de la Phone Arena au efectuat o serie de teste pe primul telefon dual core disponibil în Europa. Este vorba evident despre LG Optimus 2X, despre care am tot auzit vorbindu-se în ultima vreme, după prezentarea sa de la CES. Ne așteptăm ca handsetul să facă furori și la MWC 2011, dar până atunci să vedem ce poate la capitolul HDMI.

Cei care l-au testat au conectat smartphone-ul via cablu HDMI la un televizor HD cu diagonală rezonabilă. Sesiunea de gaming care a urmat a avut o grafică destul de plăcută, iar telefonul s-a comportat excelent când a venit momentul playback-ului video full HD, la rezoluție 1920 x 1080p. La finalul testului au existat mici probleme cu încetinirea nivelului de playback, din cauza formatului .mkv, nesuportat de telefon.

în ritmul în care evoluează Android și având în vedere și potențialul unui procesor dual core ca Tegra 2, ne așteptăm să vedem jocuri cu grafică de PS3 pe televizor și asta prin streaming de pe telefoane performante.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×