HTC Desire 530 îşi face apariţia online, costa sub 200 de euro şi va sosi pe 23 februarie

842 ori
<b>HTC Desire 530 îşi face apariţia online, costa sub 200 de euro şi va sosi pe 23 februarie</b>HTC pregăteşte nu doar flagshipul One M10 pentru debut &icirc;n perioada următoare, ci şi noi modele Desire. Printre ele se numără şi terminalul de buget HTC Desire 530, care şi-a făcut apariţia pe site-ul unui retailer olandez, la un preţ...

HTC pregăteşte nu doar flagshipul One M10 pentru debut în perioada următoare, ci şi noi modele Desire. Printre ele se numără şi terminalul de buget HTC Desire 530, care şi-a făcut apariţia pe site-ul unui retailer olandez, la un preţ accesibil.

Retailerul se aşteaptă să aibă produsul în stoc pe 23 februarie, ceea ce înseamnă că vom vedea un anunţ la MWC, cu câteva zile înainte. Terminalul va sosi pe alb sau gri, cu un preţ puţin peste 190 de euro. În cazul în care vă întrebaţi, HTC Desire 530 nu e chiar un înlocuitor pentru Desire 526, specificaţiile urmând să fie destul de similare, conform zvonurilor.

Acel model are un ecran de 4.7 inch, cu rezoluţie de 540 x 960 pixeli, un procesor Snapdragon 210 la interior şi 8 GB stocare. Primim şi 1.5 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli în spate şi o baterie de 2000 mAh. Pentru selfie avem o cameră de 2 MP. Posibil sa vedem un upgrade de rezolutie si RAM totusi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×