HTC Desire 816 e la mare căutare În România; Stocuri golite la retaileri sau produse aflate doar la furnizori!

1.760 ori
<b>HTC Desire 816 e la mare căutare În România; Stocuri golite la retaileri sau produse aflate doar la furnizori!</b>După ce am văzut că în China precomenzile lui HTC Desire 816 erau foarte mari și după ce vedeam că analiștii estimau că dacă HTC revine pe profit și pe creștere, atunci Desire 816 va fi motorul creșterii, iată că azi avem și o dovadă...

După ce am văzut că în China precomenzile lui HTC Desire 816 erau foarte mari și după ce vedeam că analiștii estimau că dacă HTC revine pe profit și pe creștere, atunci Desire 816 va fi motorul creșterii, iată că azi avem și o dovadă locală cu privire la acest succes.

Terminalul costa sub 1400 de lei și la acest preț oferă un display de 5.5 inch, camera de 13 megapixeli, două sloturi SIM și 1.5 GB RAM. Alte dotări includ 8 GB spațiu de stocare, un slot nano SIM, iar ecranul oferă o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Aflați că mai multe magazine care aveau produsul în stoc îl afișează acum că "stoc epuizat", iar printre ele se număra eMAG.ro, PCGarage cu stoc limitat, iar evoMAG.ro are acum doar mențiunea "întreabă stoc" și a crescut prețul telefonului de la 1.399 lei la 1.425 lei.

Singurii care îl au pe stoc sunt QuickMobile.ro, care au în continuare cel mai bun preț la acest terminal și anume 1299 lei. Concluzia e că telefonul se vinde bine, atât în România, cât și la nivel internațional. Așteptăm între timp și acest hit la teste la Mobilissimo.ro.

Mulțumim lui Drajneanu Gelu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×