Un prim prototip al iPad-ului Pro de 12.9 inch Își face apariția pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 736 ori
<b>Un prim prototip al iPad-ului Pro de 12.9 inch Își face apariția pe web</b>Pe lângă noile device-uri mobile iPhone ce urmează a fi lansate cel mai probabil în această toamnă, există și unele zvonuri cu privire la un iPad de mari dimensiuni, mai precis o versiune ce va dispune de un display de 12.9 inch. De curând un...

Pe lângă noile device-uri mobile iPhone ce urmează a fi lansate cel mai probabil în această toamnă, există și unele zvonuri cu privire la un iPad de mari dimensiuni, mai precis o versiune ce va dispune de un display de 12.9 inch. De curând un prototip al acestei tablete și-a făcut apariția într-o imagine pe care o puteți admira mai jos.

După cum putem vedea, tableta pare chiar gigantică în această poză, sugerând o dimensiune mult mai mare decât cea de 12.9 inch mult-vehiculată. Cu toate acestea, modelul de mai sus reprezintă doar o machetă bazată pe zvonuri cu privire la dimensiuni, iar după cum aflam anterior, se pare că iPad Pro nu va fi lansat în acest an.

Rămâne de văzut dacă acest iPad gigantic se va dovedi a fi realitate anul viitor sau dimpotrivă, va rămâne doar la stadiul de concept. După cum și presa sugerează, aceste modele cu display-uri de mari dimensiuni (ex: Galaxy Note Pro 12.2) nu o duc prea bine pe piață în special datorită prețului foarte mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×