HTC Desire 820 începe să primească actualizarea la Android Lollipop în unele zone ale globului

684 ori
<b>HTC Desire 820 începe să primească actualizarea la Android Lollipop în unele zone ale globului</b>HTC Desire 820 reprezintă &icirc;n continuare o alternativă bună pentru gameri şi cei care apreciază selfie-urile, iar azi aflăm că acest terminal a primit şi actualizarea la Android Lollipop &icirc;n unele regiuni ale globului. Terminalul primea...

HTC Desire 820 reprezintă în continuare o alternativă bună pentru gameri şi cei care apreciază selfie-urile, iar azi aflăm că acest terminal a primit şi actualizarea la Android Lollipop în unele regiuni ale globului. Terminalul primea o recenzie Mobilissimo.ro aici, remarcându-se prin baterie şi ecranul luminos.

Utilizatorii din Taiwan şi India ar fi început să primească pe modelele lor Desire 820 actualizarea via OTA, făcând astfel trecerea de la KitKat la Lollipop. În Taiwan este disponibil firmware-ul 2.10.709.2, iar noul software ocupa 1.18 GB pe terminal. Interesant e că în India pachetul de update ocupa 982 MB, deci probabil conţine mai puţin bloatware.

HTC Desire 820 începe să primească actualizarea la Android Lollipop în unele zone ale globului

Urmează acum şi alte ţări la rând şi până la final de săptămâna cred că şi utilizatorii din Europa vor primi actualizarea. Între timp HTC Desire 820 costă 1279 lei la evoMAG.ro şi se remarcă şi prin acustica de calitate şi căştile foarte bune cu care vine la pachet. Poate că şi micile sale probleme cu cadrele arse de cameră se vor rezolva cu actualizarea la Lollipop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×