HTC Desire HD, disponibil acum În oferta Orange România

3.656 ori

După ce HTC Desire Z a sosit în oferta celor de la Vodafone, iată un alt urmaș al celebrului HTC Desire poposind în portofoliul unui operator român. Este vorba despre HTC Desire HD, disponibil acum la Orange la prețuri ce pornesc de la 199 de euro....

După ce HTC Desire Z a sosit în oferta celor de la Vodafone, iată un alt urmaș al celebrului HTC Desire poposind în portofoliul unui operator român. Este vorba despre HTC Desire HD, disponibil acum la Orange la prețuri ce pornesc de la 199 de euro.

HTC Desire HD, disponibil acum În oferta Orange România

Vă reamintim că terminalul a debutat în țara noastră în cadrul unui eveniment special, care a avut loc în data de 3 noiembrie 2010 la Hotel Intercontentinal, în București. Cea mai importantă noutate pe care o aduce acest terminal este noua experiență HTC Sense, care va funcționa excelent în tandem cu OS-ul Android 2.2.

De asemenea, trebuie să aflați că acest handset este capabil de conectivitate 3G+, vine cu o cameră foto de 8MP și un display touch de mari dimensiuni (4.3 inchi). O privire pe compari.ro ne dezvăluie și prețul la liber al acestui model, care variază între 2500 RON și 3300 RON. Desire HD este și modalitatea de debut a lui HTCSense.com în România, un nou serviciu care vă permite să localizați telefonul pierdut, blocați handsetul de la distanță, ștergeți datele de pe un telefon furat și multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×