Tastatură fizică pentru iPhone 4, cu ajutorul accesoriului BoxWave

Autor:  | Publicat în:  Apple 4.606 ori
<b>Tastatură fizică pentru iPhone 4, cu ajutorul accesoriului BoxWave</b>Dacă sunteți posesori de iPhone 4 și simțiți lipsa unei tastaturi fizice, acest aspect poate fi remediat, folosind accesoriul celor de la BoxWave. Este vorba despre o tastatură Bluetooth încorporată într-o carcasă a handsetului și care va ține...

Dacă sunteți posesori de iPhone 4 și simțiți lipsa unei tastaturi fizice, acest aspect poate fi remediat, folosind accesoriul celor de la BoxWave. Este vorba despre o tastatură Bluetooth încorporată într-o carcasă a handsetului și care va ține loc de tastatură QWERTY fizică a telefonului.

Tastatura BoxWave este glisantă și nu îngroașă foarte mult profilul lui iPhone 4, păstrând carcasa la un nivel subțire. Cu un preț de 70 de dolari, accesoriul va fi disponibil de luna viitoare și ar putea fi un cadou reușit pentru posesorul unui telefon Apple.
Pe când și o tastatură care poate face trecerea de la modul QWERTY la gaming? Separat, am văzut astfel de accesorii, dar niciodată 2-în-1.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×