Windows Phone 7 face furori În Germania? Deutsche Telecom anunță vânzări ridicate

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.143 ori
<b>Windows Phone 7 face furori În Germania? Deutsche Telecom anunță vânzări ridicate</b>Deși primele zvonuri despre vânzările de terminale Windows Phone 7 indicau cifre neimpresionante pentru piața din SUA (40.000 de unități în ziua lansării), se pare ca în Germania lucrurile stau mai bine pentru handseturile cu noul OS Microsoft la...

Deși primele zvonuri despre vânzările de terminale Windows Phone 7 indicau cifre neimpresionante pentru piața din SUA (40.000 de unități în ziua lansării), se pare ca în Germania lucrurile stau mai bine pentru handseturile cu noul OS Microsoft la bord. Deutsche Telecom și-a exprimat recent satisfacția cu privire la cifra de vânzări a modelelor Windows Phone.

La această oră tot ce avem sunt speculații și declarații ambigue, fără cifre clare, dar operatorul german afirmă că vânzările au depășit așteptările și că majoritatea clienților au fost mulțumiți de terminale. După ce aflasem că există probleme cu stocul de terminale WP7 și cu materialele folosite pentru acestea, iată în sfârșit și o veste bună pentru Microsoft.

Noul OS mobil al companiei din Redmond a debutat în Europa la finalul lunii trecute, primele terminale pe care acesta a fost inclus confruntându-se cu probleme, precum lipsa de display-uri AMOLED și probleme de producție. Faptul că Deutsche Telecom a lansat telefoanele cu 2 săptămâni mai târziu decât rivalii săi a făcut probabil ca operatorul să nu se confrunte cu aceste probleme.

Pentru a vă face o idee despre acest sistem de operare, vă recomandăm să vizionați recenta noastră recenzie video, care are ca subiect Windows Phone 7 și terminalul LG Optimus 7 (E900).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×