HTC Desire HD (HTC Ace) in primul clip oficial (Video)

3.215 ori
<b>HTC Desire HD (HTC Ace) in primul clip oficial (Video)</b>HTC Desire HD aka HTC Ace tocmai a fost prezentat intr-un clip oficial, disponibil la finalul acestui articol. Avem de-a face cu un smartphone ce ruleaza Android 2.2, pe care il vazusem scapat pe web cu o saptamana in urma. Exclusivitatea acestui clip...

HTC Desire HD aka HTC Ace tocmai a fost prezentat intr-un clip oficial, disponibil la finalul acestui articol. Avem de-a face cu un smartphone ce ruleaza Android 2.2, pe care il vazusem scapat pe web cu o saptamana in urma. Exclusivitatea acestui clip apartine celor de la 247android.com.

HTC Ace vine cu un display touch WVGA de 4.3 inchi, o camera de 8 megapixeli, procesor Qualcomm de 1 GHz, suport pentru captura video 720p, suport XviD si tehnologia SRS Surround Sound. In plus, Desire HD include o memorie de 4 GB, un cititor de e-book-uri, detectare faciala automata (camera) si o carcasa din aluminiu, care arata excelent.

Noul model de smartphone Android suporta Flash 10.1 si ne asteptam sa il vedem pe piata inainte de perioada sarbatorilor de iarna, speram noi la un pret decent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×