HTC Desire Z gata de actualizarea la Gingerbread!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.269 ori
<b>HTC Desire Z gata de actualizarea la Gingerbread!</b>Contul oficial de Facebook HTC România are vești bune pentru posesorii terminalului HTC Desire Z. Acesta va fi actualizat la versiunea Gingerbread cât de curând, mai precis în următoarele săptămâni. &nbsp; HTC ne informează că se află în...

Contul oficial de Facebook HTC România are vești bune pentru posesorii terminalului HTC Desire Z. Acesta va fi actualizat la versiunea Gingerbread cât de curând, mai precis în următoarele săptămâni.

HTC ne informează că se află în etapele finale de testare și că planifică distribuția noului software în următoarele săptămâni. întârzierea actualizării ar putea apărea din cauza diferitelor rețele, dar sperăm să nu fie cazul. Până la finalul lunii toți utilizatorii de Desire Z vor avea Gingerbread pe terminalele lor, ne promite HTC.

Se pare că vestea despre sosirea acestui update și-a făcut apariția și pe alte pagini de Facebook internaționale, deci Android 2.3.3 este mai aproape ca oricând de terminalul QWERTY. Trebuie totuși să menționăm că ni s-a promis o actualizare încă din luna mai pentru luna iunie, dar dezvoltatorii nu au putut respecta acest deadline... Să sperăm că nu va fi din nou cazul unor întârzieri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×