HTC Desire HD primește Android 2.3 Gingerbread la Începutul lui 2011

Autor:  | Publicat în:  HTC 4.611 ori
<b>HTC Desire HD primește Android 2.3 Gingerbread la Începutul lui 2011</b>HTC tocmai a anunțat că va oferi o actualizare de software pentru terminalul Desire HD, care va fi adus la versiunea Android 2.3 aka Gingerbread. Mai multe despre acest telefon aflați din recenzia noastră de aici, iar între timp vă reamintim că...

HTC tocmai a anunțat că va oferi o actualizare de software pentru terminalul Desire HD, care va fi adus la versiunea Android 2.3 aka Gingerbread. Mai multe despre acest telefon aflați din recenzia noastră de aici, iar între timp vă reamintim că singurul handset cu Android 2.3 la bord este Samsung Nexus S.

Actualizarea lui HTC Desire HD va sosi în primul trimestru al anului viitor, cel puțin în Coreea de Sud, unde Android 2.3 va fi oferit de către operatorul local KT. Printre avantajele lui Gingerbread se numără o interfață îmbunătățită și mai eficientă, în special în comparație cu cea de pe Android 2.2, plus o mai bună administrare a consumului bateriei și aplicațiilor.

Oare când va ajunge noul software și în țara noastră, având în vedere popularitatea acestui terminal?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×