HTC Desire si Wildfire vor sosi din start cu Android 2.2 Froyo la bord in China

1.807 ori
<b>HTC Desire si Wildfire vor sosi din start cu Android 2.2 Froyo la bord in China</b>Dupa ce am aflat ca HTC Desire va primi update-ul la Android 2.2 Froyo cat de curand, cel putin in cateva tari europene, iata ca acest handset, impreuna cu modelul Wildfire vor sosi din start cu noul OS la bord in China. HTC Wildfire a sosit recent in...

Dupa ce am aflat ca HTC Desire va primi update-ul la Android 2.2 Froyo cat de curand, cel putin in cateva tari europene, iata ca acest handset, impreuna cu modelul Wildfire vor sosi din start cu noul OS la bord in China.


HTC Wildfire
a sosit recent in oferta Vodafone Romania si va primi probabil la randul sau un update la Android 2.2 in curand. De remarcat este faptul ca HTC Tianxi, Desire, Wildfire si Tianyi reprezinta primele terminale ale companiei taiwaneze care sosesc in China, oricat de bizar ar parea acest lucru.

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu acest branding, aflati ca pana acum telefoanele HTC erau vandute in China sub brandul Dopod.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×