Nokia E5, analizat in fata camerei, acum si in varianta de culoare alba (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 16.108 ori
<b>Nokia E5, analizat in fata camerei, acum si in varianta de culoare alba (Video)</b>Desi mai avem de asteptat pana in trimestrul 3 inainte sa vedem modelul Nokia E5 pe piata, iata ca handsetul isi face aparitia intr-un clip in care ii sunt prezentate amanuntit functiile si dotarile. ddd Puteti vedea telefonul si intr-o varianta de...

Desi mai avem de asteptat pana in trimestrul 3 inainte sa vedem modelul Nokia E5 pe piata, iata ca handsetul isi face aparitia intr-un clip in care ii sunt prezentate amanuntit functiile si dotarile.

Puteti vedea telefonul si intr-o varianta de culoare alba la finalul acestui articol, intr-un clip mai scurt. In ce priveste lista de dotari a lui Nokia E5, ea include un display TFT de 2.36 inchi, cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli, o tastatura QWERTY, memorie interna de 250 MB, slot pentru carduri microSD, WiFi si Bluetooth 2.0 cu A2DP.

Handsetul masoara 12.8 mm in grosime, cantareste 126 de grame si mai incorporeaza o camera de 5 megapixeli cu blitz LED. Sub carcasa sa se ascunde un procesor ARM 11 de 600 MHz si aflam ca telefonul ruleaza Symbian v9.3, Series 60.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×