RIM pregateste un eveniment special pentru 3 august: lansarea tabletului BlackBerry, a unui slider sau BB OS 6?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.438 ori
<b>RIM pregateste un eveniment special pentru 3 august: lansarea tabletului BlackBerry, a unui slider sau BB OS 6?</b>Producatorul canadian de smartphone-uri BlackBerry, RIM a invitat recent jurnalistii din segmentul tech la un eveniment important, care va avea loc in data de 3 august. Martea viitoare ar putea fi momentul in care va debuta primul tablet BlackBerry, sau...

Producatorul canadian de smartphone-uri BlackBerry, RIM a invitat recent jurnalistii din segmentul tech la un eveniment important, care va avea loc in data de 3 august. Martea viitoare ar putea fi momentul in care va debuta primul tablet BlackBerry, sau macar un companion pentru handseturile RIM, cu un look ce aminteste de iPad.

Nu este exclus sa asistam si la lansarea modelului BlackBerry 9800, un slider scapat pe web de nenumarate ori in ultimele 2 luni. De asemenea si debutul lui BlackBerry OS 6.0 ar putea constitui motivul organizarii unui astfel de eveniment. CEO-ul RIM, Mike Lazaridis va tine un discurs in cadrul conferintei si speram sa aflam daca exista un motiv real in spatele achizitionarii domeniului BlackPad.com de catre RIM - un tablet cu acest nume, poate?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×