LinkedIn a fost spart și 6 milioane de parole au fost compromise

Autor:  | Publicat în:  Hacking 1.217 ori
<b>LinkedIn a fost spart și 6 milioane de parole au fost compromise</b>Un hacker din Rusia susține că furat 6.46 milioane de parole de pe LinkedIn și le-a postat online. Parolele erau criptate cu SHA-1 și se susținea că sunt foarte sigure. Este o veste proastă pentru cei care au cont pe această rețea socială axată...

Un hacker din Rusia susține că furat 6.46 milioane de parole de pe LinkedIn și le-a postat online. Parolele erau criptate cu SHA-1 și se credea că sunt foarte sigure. Este o veste proastă pentru cei care au cont pe această rețea socială axată pe o anumită nișă.

Au confirmat pe blog că au o problemă și că unele parole au fost compromise. Efectul pe termen scurt și mediu nu o să fie prea bun pentru LinkedIn. Majoritatea or să intre să-și schimbe parolele ca nu cumva să se numere printre cei mai puțini norocoși.

De aceea aveți mare grijă ce parolă vă puneți. Vă recomand să fie una cât mai complexă și să o schimbați regulat. Măcar așa scade riscul de a vă expune lucruri importante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×