HTC Desire Z, un nou telefon Android 2.1 cu tastatura glisanta?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.585 ori
<b>HTC Desire Z, un nou telefon Android 2.1 cu tastatura glisanta?</b>Pe langa Desire HD, handsetul HTC Desire ar mai putea avea un urmas, modelul "Z", dupa cum ne arata oferta unui retailer britanic - mobiles.co.uk. Aceasta firma este o filiala a gigantului european Carphone Warehouse, care va vinde atat noul HTC Desire HD...

Pe langa Desire HD, handsetul HTC Desire ar mai putea avea un urmas, modelul "Z", dupa cum ne arata oferta unui retailer britanic - mobiles.co.uk. Aceasta firma este o filiala a gigantului european Carphone Warehouse, care va vinde atat noul HTC Desire HD (HTC Ace), cat si acest misterios HTC Desire Z.

Speculatiile afirma ca Desire Z va debuta in cadrul evenimentului programat de HTC pentru data de 15 septembrie, sosind cu Android 2.1 si o tastatura glisanta full QWERTY. Aceste dotari ne duc cu gandul la modelul HTC Vision, care ar putea fi unul si acelasi cu Desire Z. Desire HD este o cunostiinta mai veche de-a noastra, un terminal Android 2.2 dotat cu ecran de 4.3 inchi si procesor de 1 GHz.

Specificatiile lui HTC Desire HD mai includ si o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura video 720p si memorie interna de 4 GB.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×