HTC DLX - mai multe informații legate de specificațiile hardware și teste de benchmark

1.350 ori
<b>HTC DLX - mai multe informații legate de specificațiile hardware și teste de benchmark</b>Cel mai așteptat device al HTC este phabletul de 5 inch și primele informații sunt promițătoare. A atras atenția acel presupus display de 5 inch cu rezoluție la 1080p care ar fi un fel de premieră în segment. &nbsp; Procesorul adus de HTC se pare...

Cel mai așteptat device al HTC este phabletul de 5 inch și primele informații sunt promițătoare. A atras atenția acel presupus display de 5 inch cu rezoluție la 1080p care ar fi un fel de premieră în segment.

Procesorul adus de HTC se pare că va fi Qualcomm Snapdragon S4 Pro, quad-core la 1.5 GHz + Adreno 320 GPU. Un dezvoltator care a lucrat îndeaproape cu HTC spune că HTC DLX ar dispune de:

  • display de 5 inch la 1080p;
  • procesor Qualcom Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.1.2 Jelly Bean;
  • cameră de 12 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli;
  • baterie de 2500 mAh.

HTC DLX

A fost găsit și un test de benchmark al HTC DLX în baza de date a AnTuTu Benchmark și a scos în jur de 11.000 de puncte, SGS III s-a ridicat până la 12.000. Nu se știe sigur cum va poziționa HTC acest device, ca tabletă și să lupte cu Note II sau ca smartphone să intre spre SGS III, LG Optimus G.

Spre binele HTC ar trebui ca acest device să fie lansat cât mai repede și să funcționeze ireproșabil. S-ar putea să fie gura de aer proaspăt de care aveau nevoie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×