Alcatel va lansa un smartphone cu Windows Phone 7.8 până la final de an

1.467 ori
<b>Alcatel va lansa un smartphone cu Windows Phone 7.8 până la final de an</b>Am remarcat o politică bine pus la punct a Alcatel în ce privește telefoanele Android. Vor produce și tablete Android. Uite că s-au gândit să abordeze și un alt sistem de operare - Windows Phone 7.8 care se dovedește încă odată că va deveni...

Am remarcat o politică bine pus la punct a Alcatel în ce privește telefoanele Android. Vor produce și tablete Android. Uite că s-au gândit să abordeze și un alt sistem de operare - Windows Phone 7.8 care se dovedește încă odată că va deveni alternativă entry-level pentru cei ce doresc un telefon cu Windows Phone. Nu va exista un smartphone cu Windows Phone 8 în categoria de buget, cel puțin până în 2013.

Filiala Alcatel din Rusia a oferit primele imagini cu acest smartphone. Din acestea se observă că va avea o cameră de 5 Megapixeli și diferite variante de culoare. Debutul său în stocurile magazinelor ar trebuie să se facă până la final de an.

Alcatel va lansa un smartphone cu Windows Phone 7.8 până la final de an

Presupun că nu va costa dincolo de pragul a 800 - 1000 lei fără semnarea vreunui contract. Cel mai ieftin telefon cu Windows Phone 7.5 este Nokia Lumia 610: display de 3.7 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, procesor single core la 800 MHz, 256 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, 3G, Wi-Fi, bluetooth, cameră foto de 5 Megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×