HTC Doubleshot, un nou terminal Android 2.3, cu tastatură glisantă de această dată

1.779 ori
<b>HTC Doubleshot, un nou terminal Android 2.3, cu tastatură glisantă de această dată</b>După ce mult-așteptatul HTC Pyramid a fost anunțat oficial drept HTC Sensation, iată că un nou model misterios își face apariția. Este vorba despre HTC Doubleshot, care urmează să fie lansat prin operatorul T-Mobile la finalul lunii iulie, dacă...

După ce mult-așteptatul HTC Pyramid a fost anunțat oficial drept HTC Sensation, iată că un nou model misterios își face apariția. Este vorba despre HTC Doubleshot, care urmează să fie lansat prin operatorul T-Mobile la finalul lunii iulie, dacă informațiile pe care le avem sunt corecte.

Formatul acestui handset este unul inedit pentru un model Android 2.3 Gingerbread: slider QWERTY cu ecran WVGA. în plus, telefonul vine cu un procesor de 1.2 GHz și o cameră de cel puțin 6 megapixeli, capabilă HDR. Există și speculații că numele de cod Doubleshot ar face referire la o cameră duală, cu suport pentru captură 3D, ceea ce ar face din acest model un terminal înrudit cu HTC EVO 3D.

Specificațiile includ și Bluetooth 3.0 și WiFi 802.11 b/g/n, iar conectivitatea HSPA+ s-ar putea afla de asemenea pe listă, având în vedere că acest model urmează să fie vândut de T-Mobile. Până ce vom avea confirmări și eventual o imagine cu acest handset, Doubleshot rămâne un mister parțial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×