HTC Droid Eris, un HTC Hero reconstruit, la pret de 99 dolari

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.512 ori
<b>HTC Droid Eris, un HTC Hero reconstruit, la pret de 99 dolari</b>HTC Droid Eris este cel mai nou terminal Android al operatorului american Verizon, care a pus in vanzare handsetul astazi, la pretul de 99 de dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani. Dupa cum puteti observa, telefonul seamana destul de mult cu HTC Hero,...

HTC Droid Eris este cel mai nou terminal Android al operatorului american Verizon, care a pus in vanzare handsetul astazi, la pretul de 99 de dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani. Dupa cum puteti observa, telefonul seamana destul de mult cu HTC Hero, cu care si este inrudit.

Droid Eris combina sistemul de operare Android cu interfata HTC Sense si ii permite utilizatorului sa customizeze ecranul Home prin intermediul a 7 panouri bazate pe widgeturi. Telefonul permite si organizarea interactiunilor cu alti utilizatori, prin accesarea mesajelor scrise, mailurilor, apelurilor telefonice si imaginilor de pe Flickr, cu ajutorul unui singur tab.

Trebuie sa mentionam si ca Eris vine cu un display capacitiv touchscreen de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli cu autofocus, un slot pentru carduri microSD (card de 8 GB inclus in pachet), Bluetooth si WiFi. Printre dotari se mai numara si un jack audio de 3.5 mm, un GPS, o busola digitala, un browser HTML cu suport Flash Lite si compatibilitate cu serviciile si aplicatiile Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×