LG Chocolate Touch, diferit de LG BL40

1.917 ori
<b>LG Chocolate Touch, diferit de LG BL40</b>In cazul in care va intrebati, LG Chocolate Touch si LG BL40 sunt terminale diferite, care nu au prea multe lucruri in comun, poate in afara de faptul ca apartin seriei de telefoane Chocolate. &nbsp; &nbsp; Chocolate Touch continua traditia handseturilor...

In cazul in care va intrebati, LG Chocolate Touch si LG BL40 sunt terminale diferite, care nu au prea multe lucruri in comun, poate in afara de faptul ca apartin seriei de telefoane Chocolate.

Chocolate Touch continua traditia handseturilor cu functie muzicala produse de LG, oferind publicului functii ca radio FM, taste muzicale dedicate, Bluetooth stereo, o tehnologie speciala a egalizatorului creata de Dolby Mobile si o camera de 3.2 megapixeli. In plus, terminalul vine cu un display full touch si o interesanta functie "Join the Band", care permite utilizatorului sa adauge propriile note la melodiile ascultate.

Pentru aceasta sarcina, posesorului noului Chocolate se va folosi de instrumentele muzicale afisate pe ecran. Handsetul costa aproximativ 80 de dolari si este disponibil de azi, cu abonament (nu si in Romania, deocamdata).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×