HTC DROID Incredible anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.953 ori
<b>HTC DROID Incredible anuntat oficial</b>Iata ca dupa numeroase speculatii si zvonuri, aflam ca terminalul HTC Incredible este real. Telefonul tocmai a fost anuntat de catre operatorul american Verizon Wireless, care il va vinde sub numele de DROID Incredible by HTC, la pretul de 200 de dolari,...

Iata ca dupa numeroase speculatii si zvonuri, aflam ca terminalul HTC Incredible este real. Telefonul tocmai a fost anuntat de catre operatorul american Verizon Wireless, care il va vinde sub numele de DROID Incredible by HTC, la pretul de 200 de dolari, cu abonament pe 2 ani.

Handsetul va debuta in magazinele americane in data de 29 aprilie si trebuie sa aflati ca acest smartphone ruleaza Android 2.1, foloseste interfata HTC Sense si se bazeaza pe un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz. Lista sa de dotari include si o camera de 8 megapixeli cu blitz dual LED, functia Friend Stream si un display capacitiv touch AMOLED de 3.7 inchi, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli.

Terminalul vine si cu un joystick optic, GPS, jack audio de 3.5 mm, senzori de luminozitate si proximitate si o busola digitala. HTC Incredible suporta WiFi, iar interfata sa HTC Sense este disponibila intr-o noua versiune, bazata pe 7 panouri prezente in meniul Home si completate de widgeturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×