Meizu M9 va rula Android 2.1, gata cu clonele iPhone?

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.122 ori
<b>Meizu M9 va rula Android 2.1, gata cu clonele iPhone?</b>Compania Meizu este cunoscuta pentru faptul ca a fost printre primele firme care au clonat iPhone-ul, intr-un mod destul de original. Intarzierile produsului Meizu M8 au stricat imaginea companiei, care recent a anuntat ca doreste intrarea pe piata...

Compania Meizu este cunoscuta pentru faptul ca a fost printre primele firme care au clonat iPhone-ul, intr-un mod destul de original. Intarzierile produsului Meizu M8 au stricat imaginea companiei, care recent a anuntat ca doreste intrarea pe piata tableturilor si acum pregateste si un handset Android, modelul Meizu M9.

Acesta este prezentat in imaginea de mai sus, care reprezinta doar o schita a felului in care ar putea arata terminalului. Meizu M9 va rula Android 2.1, conform CEO-ul producatorului chinez, dar OS-ul va fi customizat pe acest handset, dupa cum ne-am obisnuit deja in cazul telefoanelor ce provin din China.

Specificatiile lui M9 sunt necunoscute deocamdata, dar zvonurile afirma ca handsetul va sosi cu 3 tipuri diferite de tastaturi virtuale. Aflam si ca firmware-ul Android 2.1 va fi disponibil pe modelul deja lansat Meizu M8, cu scopul de a-l testa pe acesta, inainte de lansarea lui M9.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×