LG Fantasy din nou de vânzare, acum pe forumul XDA; Avem și hands on (Video)

1.646 ori
<b>LG Fantasy din nou de vânzare, acum pe forumul XDA; Avem și hands on (Video)</b>LG Fantasy, un nou model Windows Phone și-a făcut apariția cu 2 zile în urmă pe web, mulțumită unui român, care vindea pe okazii.ro acest smartphone. Acum se pare că un utilizator al forumului XDA vinde acest telefon și mă întreb dacă nu este...

LG Fantasy, un nou model Windows Phone și-a făcut apariția cu 2 zile în urmă pe web, mulțumită unui român, care vindea pe okazii.ro acest smartphone. Acum se pare că un utilizator al forumului XDA vinde acest telefon și mă întreb dacă nu este același device de vineri, cumpărat de la românul nostru.

Mai interesant e că acum avem și un video hands on cu LG Fantasy E740, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Ne așteptăm la o lansare în luna iulie pentru acest telefon, care va suporta NFC și va încorpora și un giroscop, printre altele. Rețineți că acesta este doar un prototip și nu unitatea finală, iar numele LG Fantasy apărea prima oară în decembrie anul trecut.

Dotările acestui nou venit cu Windows Phone includ un display NOVA WVGA de 4 inch, un procesor Scorpion de 1 GHz, o cameră de 5 megapixeli în partea din spate și o cameră VGA frontală. Mă aștept să vedem telefonul prezentat oficial la MWC 2012 la finalul acestei luni.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×