HTC este producatorul lui Palm Treo Pro

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.067 ori
<b>HTC este producatorul lui Palm Treo Pro</b>HTC este o companie foarte ocupata in 2008, de vreme ce pregateste lansarea primul handset Android, s-a ocupat de productia lui Sony Ericsson XPERIA X1, iar acum se va ocupa de Treo Pro. Palm a apelat la HTC pentru a produce terminalul Treo Pro, despre...

HTC este o companie foarte ocupata in 2008, de vreme ce pregateste lansarea primul handset Android, s-a ocupat de productia lui Sony Ericsson XPERIA X1, iar acum se va ocupa de Treo Pro.

Palm a apelat la HTC pentru a produce terminalul Treo Pro, despre care va informam intr-un articol anterior, in ciuda faptului ca aceste companii sunt rivale. HTC are deja o experienta considerabila in realizarea smartphone-urilor Windows Mobile, pentru companii ca Dell sau HP, astfel ca sarcina se va mula perfect pe potentialul producatorului.

Singurul lucru bizar al acestei intelegeri este faptul ca Palm apeleaza de obicei la Inventec pentru astfel de sarcini, dar optiunea nu mai este viabila, se pare, de vreme ce smartphone-urile Palm din 2009 vor fi produse de Compal. HTC Dream, Palm Treo Pro si XPERIA X1 sunt 3 terminale extrem de promitatoare si in ciuda faptului ca aparent HTC se "intinde mai mult decat ii este plapuma", handseturile sunt destinate succesului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×