Piata EMEA pentru smartphone-uri creste cu 28%

Autor:  | Publicat în:  Financiare 858 ori
<b>Piata EMEA pentru smartphone-uri creste cu 28%</b>Piata EMEA (Europa, Estul Mijlociu, Africa) a smartphone-urilor a crescut cu 28%, conform analistilor de la Canalys. Acestia afirma si ca numarul de handseturi livrate a depasit pragul de 10 milioane de unitati, Nokia detinand un procent de 80% din aceste...

Piata EMEA (Europa, Estul Mijlociu, Africa) a smartphone-urilor a crescut cu 28%, conform analistilor de la Canalys. Acestia afirma si ca numarul de handseturi livrate a depasit pragul de 10 milioane de unitati, Nokia detinand un procent de 80% din aceste vanzari.

Si RIM ocupa o pozitie importanta in randul producatorilor de smartphone-uri, in vreme ce HTC va deveni in curand brandul preferat al celor care folosesc terminale Windows Mobile. Motorola si Samsung se afla de asemenea pe lista, dar cu cote de piata mult mai mici. Sa nu uitam totusi si de Apple si popularitatea sa crescanda, pe masura ce noul iPhone este lansat in tot mai multe tari.

La momentul realizarii statisticilor, producatorul lui iPhone 3G si "alte companii" detineau o cota de piata de 8%, in segmentul smartphone-urilor. Banuim ca procentul este altul acum si trebuie sa mentionam ca odata cu trecerea timpului, notiunea de "smartphone" se estompeaza, de vreme ce si telefoanele cu camera si functii muzicale merita sa fie numite "smart" datorita procesorului si performantelor.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×