Noul telefon Versace, Împodobit cu diamante, piele de crocodil, material ceramic

1.935 ori
<b>Noul telefon Versace, Împodobit cu diamante, piele de crocodil, material ceramic</b>Dacă nu va surâde un Vertu sau un iPhone cu carcasă aurită, atunci puteți face economii serioase pentru un telefon Versace. Faimosul brand din lumea modei se implicase deja în designul de telefoane mobile anul trecut, lansând un prim model, urmat...

Dacă nu va surâde un Vertu sau un iPhone cu carcasă aurită, atunci puteți face economii serioase pentru un telefon Versace. Faimosul brand din lumea modei se implicase deja în designul de telefoane mobile anul trecut, lansând un prim model, urmat acum de un nou terminal, care face parte din seria Versace Unique.

Avem de-a face cu un handset împodobit cu piele de crocodil, oțel inoxidabil și metale prețioase. Noul model vine cu ecran touch și cameră, dar accentul se pune mai mult pe design, decât pe specificații. Creat în parteneriat cu LG, telefonul este împodobit cu piele de crocodil și are gravat faimosul logo care reprezintă personajul mitologic Meduza.

Carcasa telefonului Versace este împodobită cu aur și material ceramic, dar vor exista și versiuni ale telefonului cu 120 de diamante încrustate. Un astfel terminal ar putea fi orbitor în bătaia soarelui, dar și o tentație uriașă pentru hoți, mai ales scos din buzunar atunci când cobori dintr-un Aston Martin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×