Câștigă un iPad pe zi cu Gândul.info, acum și În varianta pentru tabletă și mobil

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.081 ori
<b>Câștigă un iPad pe zi cu Gândul.info, acum și În varianta pentru tabletă și mobil</b>Ziarul Gândul a anunțat recent o schimbare de profil, devenind din 8 aprilie un produs media exclusiv digital. Astfel, publicația va fi disponibilă atât online, cât și pe iPad și pe mobil. Cu această ocazie a fost lansat și un concurs, în...

Ziarul Gândul a anunțat recent o schimbare de profil, devenind din 8 aprilie un produs media exclusiv digital. Astfel, publicația va fi disponibilă atât online, cât și pe iPad și pe mobil. Cu această ocazie a fost lansat și un concurs, în cadrul căruia va fi oferit câte un iPad pe zi timp de 30 de zile.

în data de 8 aprilie, publicația va lansa aplicația proprie pentru iPad și o nouă versiune a site-ului gândul.info, cu un nou design și o nouă experiență oferită utilizatorilor. Acest model de business este unul revoluționar, care deja în State este la mare căutare, deși unii o văd ca o amenințare a ziarelor clasice.

Astfel Gândul devine un model de business exclusiv digital, iar exemplul său ar putea fi urmat și de alte publicații, în special dacă inițiativa prinde la publicul roman. Ediția pentru iPad a aplicației Gândul are ca avantaje navigarea simplă între articole, în galerii foto și posibilitatea de a citi publicația și offline. De asemenea puteți da share articolelor preferate via Twitter sau Facebook direct din aplicație.

Urăm succes acestei inițiative care ne apropie cu un pas mai mult de o lume a conținuturilor digitale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×