Telefonul pliabil Samsung ar fi un soi de "tabletă de buzunar"

1.255 ori
<b>Telefonul pliabil Samsung ar fi un soi de "tabletă de buzunar"</b>Potrivit unor informații noi ajunse în online se pare că smartphone pliabil pregătit de către Samsung este descris mai degrabă drept un soi de tabletă de buzunar, ceea ce era de așteptat ținând cont de diagonala pe care device-ul o are

Continuă joaca de-a şoarecele şi pisica între Samsung şi publicul care aşteaptă cu nerăbdare primul său telefon pliabil. Teoretic ar trebui să vină în următoarele luni, practic nu avem o dată clară bătută în cuie. Azi aflăm extra detalii despre formatul său.

DJ Koh, CEO al Samsung Mobile continuă să vorbească despre produs şi despre conceptul său. Nu îl consideră un artificiu, un "gimmick", aşa cum a scris o parte din presă. Mai mult decât atât se vorbeşte şi despre o lansare globală, nu doar una limitată în Coreea de Sud. Dacă formatul a fost definitivat, la un soi de "tabletă de buzunar", încă se lucrează la user experience.

DJ Koh afirmă că în prima iteraţie produsul va fi mai degrabă o tabletă, deci un telefon cu diagonală foarte mare. Va oferi funcţii de multitasking şi productivitate specifice tabletelor. Posesorii îl vor putea plia şi transforma în smartphone, atunci când au nevoie de un device mai mic. Totuşi scopul său principal rămâne de a servi ca tabletă. DJ Koh recunoaşte că activează pe o piaţă de nişă cu acest produs, dar şi că segmentul se va extinde.

Ne aşteptam la un device cu diagonală mai mare de 6.5 inch, poate chiar de 7 inch, care pliat să ofere câte un ecran de 4.5 inch. Cel mai probabil vedem un prototip la CES 2019 în ianuarie. Va rula Android, probabil va aduce un ecran OLED flexibil și am văzut deja la LG G Flex ca se poate lucra și cu baterii parțial flexibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×