HTC Explorer Își pregătește intrarea În România

1.963 ori
<b>HTC Explorer Își pregătește intrarea În România</b>Vorbim de un smartphone Android accesibil ce se dorește a fi urmașul lui HTC Wildfire. Datele hardware împreună cu imaginie ale lui Explorer le găsiți mai jos. Sunt obișnuit ca lansările HTC să se refere la modele de top precum HTC Sensation, HTC...

Vorbim de un smartphone Android accesibil ce se dorește a fi urmașul lui HTC Wildfire. Datele hardware împreună cu imaginie ale lui Explorer le găsiți mai jos. Sunt obișnuit ca lansările HTC să se refere la modele de top precum HTC Sensation, HTC Evo 3D. Știu sigur că nu au făcut rabat calitativ în ce privește materialele.

Disponibil din noiembrie 2011 la aproximativ 200 de euro.

  • ecran TFT capacitiv de 3.2 inch cu rezoluție 320x480 pixeli și 256.000 culori, Sense UI;
  • procesor de 600 MHz, 384 MB RAM, 512 MB ROM din care pentru stocare de documente aveți 90 MB și microSD de până la 32 GB;
  • Adreno 200 GPU;
  • Android 2.3 Gingerbread;
  • 3G cu viteze de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0;
  • cameră de 3.15 Megapixeli cu autofocus și face detection, fără cameră secundară;
  • baterie de 1.230 mAh, 108 gr. și 12.9 mm grosime.

Detalii și în comunicatul de presă:

LA NIVEL GLOBAL PORTOFOLIUL DE SMARTPHONE-URI ACCESIBILE

HTC Explorer este un smartphone accesibil, care oferă HTC Sense și vine cu un design deosebit

București – 29 septembrie, 2011 – HTC Corporation, lider global în inovația și design-uldispozitivelor mobile, lansează astăzi HTC Explorer, cel mai accesibil smartphone și ceamai recentă completare a portofoliui global de dispozitive. HTC Explorer propune astfelo experiență smartphone complexă utilizatorilor care adoptă în premieră un telefoninteligent. Cu un design curbat și compact, un ecran tactil HVGA de 3,2”și o cameră foto de 3MP, HTC Explorer oferă performanțe specifice smartphone-urilor printr-un model atractiv șiaccesibil.

Jason Mackenzie, președinte global al departamentelor de vânzări și marketing HTC: “HTCExplorer este un smartphone ușor de folosit, care îi conferă utilizatorului control complet șiacces rapid la cele mai importante informații și tipuri de conținut. HTC Explorer este pur șisimplu un telefon mai inteligent destinat tuturor categoriilor de utilizatori și demonstreazăîncă o dată interesul HTC pentru extinderea pieței mondiale de smartphone-uri complexe.

HTC SenseCu HTC Sense™ integrat, utilizatorilor li se oferă o grafică bine definită, animații incitante și ogamă variată de widget-uri și clipuri video captivante specifice aplicației de prognoză meteo.HTC Explorer oferă un ecran de blocare personalizabil care le permite utilizatorilor să-șiaceseze printr-o singură atingere cele mai utilizate aplicații și conținut precum actualizăriledin rețelele sociale, meteo sau evoluția bursei, toate acestea fiind afișate prin simplaactivare a ecranului. Ecranul de blocare permite și accesul direct la funcțiile camerei fotopentru capturarea imediată a momentelor importante. De asemenea, este inclus un nouSmart Dialer, care afișează un meniu cu acces rapid one-touch pentru apelarea rapidă acontactelor.

Mereu în legătură cu prietenii și familiaPrin widget-ul People se pot urmări update-urile din rețelele sociale ale colegilor, prietenilorși ale familiei, care afișează aceste informații într-un singur flux de discuție, ușor de urmărit.De asemenea, se pote trimite rapid mesaje care conțin o fotografie, un clip video saucoordonatele unei zone, totul printr-o simplă apăsare.

Navigare online rapidă și intuitivăHTC Explorer oferă o experiență completă de navigare web cu support pentru Adobe®Flash® și este primul din clasa sa cu ecran HVGA, care va permite utilizatorilor să rulezeaproape toate aplicațiile din Android Market. Predicția Smart URL oferă acces rapid la 100dintre cele mai populare website-uri, în timp ce corecția automată URL filtrează navigareaonline. Utilizatorii pot face rezervări la restaurant sa se pot conecta la serviciile de asistențăclienți prin simpla apelare a numerelor listate pe orice website. Iar dacă a uitat să printezeharta destinației sale, utilizatorul poate accesa adresa și se va afișa în timp real o hartă azonei respective.

Controlează-ți viațaHTC Explorer permite utilizatorului să acceseze mai multe conturi email personale sauprofesionale și să combine siferite calendare într-o singură afișare. întâlnirile și programăriledin fiecare calendar sunt afișate în diferite culori pentru a oferi o imagine mai clară a uneizile încârcate. Invitațiile din Calendar se regăsesc într-un singur tab, permițând gestionareamai eficientă a timpului. HTC Explorer oferă control complex asupra abonamentului dedate și de voce prin noul sistem de monitorizare a consumului care urmărește minutelede convorbire, mesajele și consumul de date, pentru a menține utilizatorii la curent cucheltuielile.

DisponibilitateHTC Explorer va fi disponibil în principalele piețe din zona EMEA și Asia începând cutrimestrul al patrulea al anului și va veni în variantele de culori MEtallic Black, Active Blackși Metallic Navi. Utilizatorii vor avea posibilitatea să-și personalizeze telefonul HTC Explorerprintr-o gamă diversificată de carcase, în nuanțele Metallic Blue, Metallic Orange, MetallicWhite și Metallic Purple.

în România telefonul va fi disponibil începând cu luna noiembrie, la un preț aproximativ de200 Euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×