HTC First și Facebook Home pentru Android - detalii oficiale

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.643 ori
<b>HTC First și Facebook Home pentru Android - detalii oficiale</b>A sosit și evenimentul în care Facebook a prezentat interfața grafică pentru Android cât și primul telefon cu acest software din fabrică - HTC First care am înțeles că va sosi și la Orange, deși momentan debutează doar la AT&T în SUA. Să...

A sosit și evenimentul în care Facebook a prezentat interfața grafică pentru Android cât și primul telefon cu acest software din fabrică - HTC First care am înțeles că va sosi și la Orange, deși momentan debutează doar la AT&T în SUA. Să disecăm cele două lansări.

1. Home pentru Android de la Facebook

Va sosi în Play Store din 12 aprilie și va funcționa pe câteva modele de smartphone-uri: Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S III, Note II, HTC One, HTC One X+. O versiune pentru tablete va sosi peste câteva luni.

Ca să fie mai simplu de înțeles, Home de la Facebook acționează ca un launcher. Știți că peste orice smartphone Android poate fi pusă o aplicație / launcher ce schimbă interfață și aduce anumite elemente de customizare în plus. Mark Zuckerberg/CEO Facebook a subliniat că s-a lucrat intens și că funcționează ireproșabil, răspuns rapid.

Sunt câteva clipuri care detaliază metoda de funcționare:

Au implementat câteva gesturi de tip swipe, cu dublu tap ajungi a da like unei poze. Totul pare a fi conceput să fie intuitiv și simplu de utilizat. Ambiția Facebook este de a centra experiența dată de un smartphone Android în jurul oamenilor / al prietenilor și nu al aplicațiilor. Se adresează celor care folosesc Facebook în mod intensiv și caută un tool care să le ofere acces rapid la notificările de pe profil, la ce dau share ce-i pe care-i ai în lista de prieteni, vizualizare rapidă a unor informații direct pe ecranul de blocare al telefonului.

2. HTC First integrează un display de 4.3 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și protejat cu sticlă Gorilla Glass 2. Vine în culorile roșu, turcoaz, alb, negru. Precomenzile au și început în SUA, iar livrările se fac din 12 aprilie.

Restul specificațiilor tehnice pentru HTC First: procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1/4 GHz, Adreno 305 GPU, 1 GB memorie RAM, cameră de 5 Megapixeli cu senzor BSI ce filmează la 1080p, cameră frontală de 1.6 Megapixeli, 4G/LTE, microUSB, Wi-Fi, Android 4.1 Jelly Bean, baterie de 2000 mAh.

HTC First și Home pentru Android de la Facebook într-un clip promoțional:

Toate detaliile tehnice pentru HTC First:

  • display de 4.3 inch Super LCD3 cu rezoluție 1280x720 pixeli, protejat cu Gorilla Glass 2;
  • procesor Qualcomm dual-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD;
  • Android 4.1 Jelly Bean și launcherul Home de la Facebook;
  • 4G / LTE, 3G, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS și GLONASS;
  • cameră de 5 Megapixeli cu BSI și filmează la 1080p, cameră frontală de 1.6 Megapixeli;
  • baterie de 2000 mAh.
⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×