Nutty Fluffies Rollercoaster review: joc amuzant, copilăresc, cu fizică bună (Video)

1.353 ori
<b>Nutty Fluffies Rollercoaster review: joc amuzant, copilăresc, cu fizică bună (Video)</b>Când aud de un joc bazat pe rollercoastere, mă gândesc imediat la un tycoon, sau ceva de gen. Ei bine, Ubisoft ne propune prin Nutty Fluffies Rollercoaster un titlu amuzant, pentru copii, pe care l-am testat pe tableta Nexus 10 (preț la&nbsp;evoMAG.ro...

Când aud de un joc bazat pe rollercoastere, mă gândesc imediat la un tycoon, sau ceva de gen. Ei bine, Ubisoft ne propune prin Nutty Fluffies Rollercoaster un titlu amuzant, pentru copii, pe care l-am testat pe tableta Nexus 10 (preț la evoMAG.ro 1.999 lei), primită în teste de la evoMAG.ro.

Jocul este disponibil gratuit și ocupa 40 de MB. El oferă 30 de nivele jucătorilor, unele cu vagoane de lemn și altele cu vagoane de metal folosite de rollercoastere. Veți putea folosi și add-on-uri precum rachete, magneți și jump jet-uri. Sistemul de control e simplu: swipe în dreapta pentru a accelera și swipe în stânga pentru a frâna, plus un buton virtual pentru rachete.
​

Nutty Fluffies Rollercoaster

Veți umple fiecare vagon al coasterului cu șoareci, pisici, câini, elefanți sau porci, fiecare oferind un bonus special. Spre exemplu, o pisică dublează inimile pe care le adunați pe traseu. La finalul fiecărui nivel preschimbați inimile în bani, cu care deblocați noi nivele și cumpărați animalele pe care le puteți plasa în vagoane. Traseele sunt complexe, unele includ bucle, zone lipsa și tot felul de forme originale.

Din păcate jocul se bazează prea mult pe achiziții în app și e greu să obțineți destui bani virtuali. îi acordăm lui Nutty Fluffies Rollercoaster o notă de 8.5 din 10 și îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×