HTC HD7 e real! Imagini cu telefonul in actiune

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.783 ori
<b>HTC HD7 e real! Imagini cu telefonul in actiune</b>Chiar ieri aflam detalii despre smartphone-ul HTC HD7, unu dintre primele care vor rula Windows Phone 7. Ei bine, site-ul taiwanez Mobile01.com a publicat acum si imagini reale cu terminalul in actiune, pe care le puteti vedea mai jos. &nbsp; Cunoscut...

Chiar ieri aflam detalii despre smartphone-ul HTC HD7, unu dintre primele care vor rula Windows Phone 7. Ei bine, site-ul taiwanez Mobile01.com a publicat acum si imagini reale cu terminalul in actiune, pe care le puteti vedea mai jos.

Cunoscut pana acum si drept HTC HD3, acest handset va include si un suport, incorporat in carcasa drept zona protectoare din jurul camerei. Mobile01 remarca faptul ca acest telefon vine cu o carcasa metalizata in partea din spate, o evolutie fata de partea care acoperea bateria lui HTC HD2.

Zvonurile care circula pe web afirma totusi ca HD7 ar avea si cateva specificatii dezamagitoare, cum ar fi cei doar 8 GB memorie interna si 256MB RAM. Speram ca acestea sunt doar speculatii, caci handsetul arata foarte bine. Interesant este ca pe spatele sau sta inscriptionat "HD3", deci poate ca acesta nu este HTC HD7, la urma urmei... sau poate ca el va pastra denumirea pe care o vedem aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×