Imagini cu primul telefon cu procesor de 1.2 GHz: Motorola Droid 2 (World Edition)

1.728 ori
<b>Imagini cu primul telefon cu procesor de 1.2 GHz: Motorola Droid 2 (World Edition)</b>Iata ca a venit si momentul pe care il asteptam cu totii: primele imagini cu un handset al carui procesor depaseste limita de 1 GHz. Este vorba despre Motorola Droid 2, in versiunea World Edition, care vine cu o carcasa alba cromata. &nbsp; Acest...

Iata ca a venit si momentul pe care il asteptam cu totii: primele imagini cu un handset al carui procesor depaseste limita de 1 GHz. Este vorba despre Motorola Droid 2, in versiunea World Edition, care vine cu o carcasa alba cromata.

Acest smartphone suporta atat conectivitate GSM, cat si CDMA, de aici si particula "world" din numele sau, el putand opera la nivel international. E interesant sa vedem si un terminal cu dotari atat de impresionante intr-o culoare atat de pacifista, care il face ideal mai degraba pentru domnisoare, decat pentru mediul business.

In ce priveste performanta acestui Droid 2, testele benchmark au aratat ca acest model il depaseste pana si pe Nexus One cu Froyo instalat la capitolul viteza. Retineti totusi ca arhitectura chipsetului este cea care face diferenta, de vreme ce un T-Mobile G2 cu procesor Scorpion de 800 MHz va obtine rezultate similare in benchmark.

Intrebarea este: smartphone-ul foloseste un CPU cu overclocking sau o noua versiune de procesor? Mai multe imagini cu terminalul in galeria de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×