HTC Hero, acum cu un nou design?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.572 ori
<b>HTC Hero, acum cu un nou design?</b>Nu ne surprinde deloc sa-l vedem pe Hero cu un nou design, avand in vedere diferentele dintre terminalele HTC vandute de operatorii din toata lumea. Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, cea mai mare modificare estetica a acestuia o reprezinta...

Nu ne surprinde deloc sa-l vedem pe Hero cu un nou design, avand in vedere diferentele dintre terminalele HTC vandute de operatorii din toata lumea. Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, cea mai mare modificare estetica a acestuia o reprezinta lipsa "barbiei", care a consacrat si primul model de terminal HTC care a rulat Android, Dream G1, dar si pe mai noul Hero.

Fiindca tot am mentionat versiuni diferite ale aceluiasi telefon, va reamintim ce diferenta exista intre HTC Touch Pro, vandut de Sprint si AT&T Fuze, acelasi telefon, dar cu mari modificari. HTC Hero, in varianta fotografiata mai sus a fost prezentat de catre site-ul 8080.net, etalandu-si designul conservator pe web.

De asemenea, aflam ca acesta este modelul Hero200, aprobat de FCC si suportand conectivitate CDMA, desi aceste informatii nu au fost confirmate oficial inca. Daca ar fi asa, atunci aceasta varianta a lui Hero ar trebui sa fie destinata operatorilor americani care suporta acest tip de conectivitate, dar deocamdata exista si posibilitatea sa avem de-a face cu o clona made in China.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×