HTC Hero, acum cu un nou design?

1.637 ori
<b>HTC Hero, acum cu un nou design?</b>Nu ne surprinde deloc sa-l vedem pe Hero cu un nou design, avand in vedere diferentele dintre terminalele HTC vandute de operatorii din toata lumea. Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, cea mai mare modificare estetica a acestuia o reprezinta...

Nu ne surprinde deloc sa-l vedem pe Hero cu un nou design, avand in vedere diferentele dintre terminalele HTC vandute de operatorii din toata lumea. Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, cea mai mare modificare estetica a acestuia o reprezinta lipsa "barbiei", care a consacrat si primul model de terminal HTC care a rulat Android, Dream G1, dar si pe mai noul Hero.

Fiindca tot am mentionat versiuni diferite ale aceluiasi telefon, va reamintim ce diferenta exista intre HTC Touch Pro, vandut de Sprint si AT&T Fuze, acelasi telefon, dar cu mari modificari. HTC Hero, in varianta fotografiata mai sus a fost prezentat de catre site-ul 8080.net, etalandu-si designul conservator pe web.

De asemenea, aflam ca acesta este modelul Hero200, aprobat de FCC si suportand conectivitate CDMA, desi aceste informatii nu au fost confirmate oficial inca. Daca ar fi asa, atunci aceasta varianta a lui Hero ar trebui sa fie destinata operatorilor americani care suporta acest tip de conectivitate, dar deocamdata exista si posibilitatea sa avem de-a face cu o clona made in China.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×