Nokia Alvin, telefonul de 32 GB trece de FCC

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.904 ori
<b>Nokia Alvin, telefonul de 32 GB trece de FCC</b>FCC este autoritatea americana care aproba de obicei toate telefoanele care intra pe piata americana si nu numai, de vreme ce cateva modele au suportat si conectivitate specifica operatorilor asiatici, de-a lungul timpului. Iata ca acum FCC tocmai a...

FCC este autoritatea americana care aproba de obicei toate telefoanele care intra pe piata americana si nu numai, de vreme ce cateva modele au suportat si conectivitate specifica operatorilor asiatici, de-a lungul timpului. Iata ca acum FCC tocmai a testat si aprobat un asa numit handset Nokia Alvin, cu memorie de 32 GB.

La aceasta ora, Nokia are doar doua terminale cu o asemenea capacitate de stocare: modelul N97 (deja disponibil) si proaspat anuntatul Internet tablet Nokia N900. Acest al treilea model, Nokia Alvin sau RM-559 este un handset cu un format de design lung, amintind vag de LG BL40 Chocolate, desi nu este chiar atat de lung.

Documentele FCC indica faptul ca Nokia Alvin suporta conectivitate quad-band GSM, tri-band WCDMA (900/1900/2100 MHz), Bluetooth si Wi-Fi. Aflam si ca terminalul vine cu o baterie BL-5J de 1320 mAh, aceeasi ca si pe modelul Nokia N900. Maine debuteaza Nokia World 2009 la Stuttgart, deci este posibil ca acest mister sa fie lamurit chiar atunci sau poate mai devreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×