iBand, cea mai dura carcasa de iPhone din lume (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.951 ori
<b>iBand, cea mai dura carcasa de iPhone din lume (Video)</b>Echipa de la Tech21 a realizat cea mai impresionanta carcasa de iPhone si iPod Touch din lume, iBand, pe care o puteti admira in actiune in clipul de mai jos, daca sunteti pregatiti sa fiti uimiti: In cazul in care nu aveti deloc grija de gadgeturile...

Echipa de la Tech21 a realizat cea mai impresionanta carcasa de iPhone si iPod Touch din lume, iBand, pe care o puteti admira in actiune in clipul de mai jos, daca sunteti pregatiti sa fiti uimiti:

In cazul in care nu aveti deloc grija de gadgeturile dumneavoastra, acest accesoriu vi se potrivi la perfectie. iBand este fabricat dintr-o substanta numita d3o, un material non-Newtonian care pare fragil si flexibil, dar care supus presiunii devine foarte dur si protector. Printre domeniile in care este folosit acest material se numara protectiile motocicletelor, deci avem de-a face cu o carcasa cu adevarat speciala in acest caz.

Din clipul de mai jos, aflam ca d3o este aplicat in jurul marginilor carcasei si totusi iata ca un iPhone poate supravietui celor mai dure cazaturi, datorita acestui miracol al tehnologiei moderne. Accesoriul este disponibil chiar acum la pretul de 25 de dolari, deocamdata doar pentru iPhone si iPod Touch.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×