Nokia N97 primeste un update oficial de firmware; numeroase buguri rezolvate

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.848 ori
<b>Nokia N97 primeste un update oficial de firmware; numeroase buguri rezolvate</b>La mai putin de o luna de la lansarea lui Nokia N97, iata ca ieri a sosi si primul update oficial de firmware, 11.X.021, plin de bugfixuri si avand un impact pozitiv asupra experientei de utilizare. Noua versiune de firmware e deja disponibila in cateva...

La mai putin de o luna de la lansarea lui Nokia N97, iata ca ieri a sosi si primul update oficial de firmware, 11.X.021, plin de bugfixuri si avand un impact pozitiv asupra experientei de utilizare.

Noua versiune de firmware e deja disponibila in cateva tari, iar softul va fi lansat international in zilele urmatoare. Nokia afirma ca printre fixurile cele mai importante aduse de acest firmware se numara o mai mare stabilitate a softului, in special a functiei email, a galeriilor foto, a detectarii USB, a widgeturilor si a tranzitiilor dintr-un meniu in altul.

Clientul Ovi este instalat automat, pentru a incuraja utilizatorii sa foloseasca acest proiect secundar Nokia. Puteti descarca noul firmware direct pe telefon sau prin intermediul lui Nokia Software Updater, care va necesita utilizarea unui PC si a unei conexiuni USB.

Printre imbunatatirile firmware-ului 11.X.021 se mai numara rezolvarea problemei care facea ca PC-ul sa nu detecteze handsetul N97, eliminarea erorilor widgeturilor, imbunatatirea interfatei, eliminarea datelor pierdute in meniul Messaging/calendar, trecerea fara probleme din portrait in landscape si invers, eliminarea erorilor din Java si accelerarea afisarii imaginilor, atunci cand aceastea sunt in numar mare.

Mai multe detalii gasiti aici.

[Via: Gsmarena.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×