HTC Hero soseste cu suport GSM si HSPA, aprobat de Global Certification Forum

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.980 ori
<b>HTC Hero soseste cu suport GSM si HSPA, aprobat de Global Certification Forum</b>HTC Hero este cel de-al treilea terminal Android produs de HTC, urmasul lui Dream G1 si Magic, iar acest telefon tocmai a primit aprobarea organizatiei Global Certification Forum. Handsetul este listat de organizatie drept "HERO100" si va suporta...

HTC Hero este cel de-al treilea terminal Android produs de HTC, urmasul lui Dream G1 si Magic, iar acest telefon tocmai a primit aprobarea organizatiei Global Certification Forum.

Handsetul este listat de organizatie drept "HERO100" si va suporta conectivitate quadband GSM/GPRS/EDGE si dualband UMTS/HSDPA/HSUPA la 1800/2100 MHz. Trebuie sa va reamintim ca HTC are un eveniment programat pentru aceasta saptamana, in Londra, miercuri mai precis, in cadrul caruia e posibil sa-l vedem pe Hero lansat oficial.

HTC Hero ar putea sosi in 2 versiuni si suntem foarte curiosi sa vedem noua interfata Android "Rosie" in actiune. Din pacate, la aceasta ora, in afara de conectivitate, nu cunoastem detalii despre Hero, astfel ca putem doar astepta ziua de miercuri.

[Via: Engadget.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×